Haal je huisvuilzakkentegoed af vanaf 12 februari

HAMONT-ACHEL –  Als inwoner van Hamont-Achel heb je jaarlijks recht op een aantal rollen huisvuilzakken. Dit aantal wordt berekend op basis van je gezinstoestand op 1 januari 2024. Vanaf 12 februari kan je jouw tegoed afhalen op verschillende locaties in Hamont-Achel.

Om je huisvuilzakkentegoed van 2024 af te halen, heb je je elektronische identiteitskaart nodig. Breng deze dus zeker mee. Je tegoed afhalen kan verder op verschillende locaties: 

·        Carrefour, Stationsstraat 34 in Hamont

·        Kluspunt, Bosstraat 185 in Hamont

·        Recyclagepark, Heuvelerweg 26 in Pelt 

·        Stadhuis, Stad 40 in Hamont

·        Gemeenschapshuis, Michielsplein 1 in Achel

Let op: geboorterollen en rollen om medische redenen (op vertoon van doktersdoktersvoorschrift van maximum 3 maanden oud en identiteitskaart) kunnen enkel afgehaald worden aan de onthaalbalie van het stadhuis of het gemeenschapshuis. 

Extra afhaaldag

 Op zaterdag 24 februari organiseert het stadsbestuur een extra afhaaldag. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen inwoners die dag terecht op zowel het stadhuis als gemeenschapshuis voor het afhalen van hun huisvuilzakkentegoed. Breng zeker ook je elektronische identiteitskaart mee!