Happy Singles Pelt

PELT – In september is op Facebook een privégroep ‘Happy Singles Pelt’ gestart.  ‘Happy Singles Pelt’ is een groep waar vriendschap en respect hoog in het vaandel staat. De groep brengt mensen samen die zich alleen voelen of die hun sociale contacten willen uitbreiden. 

Het is geen dating groep. Op dit moment telt  ‘Happy Singles Pelt’ 240 leden. Dat aantal stijgt snel. Ze komen elke week samen om gezellig te babbelen, te lachen en om nieuwe singles te ontmoeten. Elke week zijn er 3 tot 5 activiteiten of evenementen. Op 8 maart wordt in samenwerking met De Bosuil een party georganiseerd. Daarbij is iedereen welkom, ook niet-singles! De party is bedoeld om gewoon gezellig samen te zijn in een fijne ambiance. Er is een DJ en er is live muziek met Will Diga. Dus er kan volop gedanst worden! 

Er zijn deze avond ook lekkere hot-dogs verkrijgbaar. De toegang is gratis en iedereen is welkom vanaf 20.00 uur in de Bosuil aan de Bosuilstraat 4 te St. Huibrechts-Lille.