Hondenwandeling Dierenvoedselbank Noord-Limburg 

REGIO – Op zondag 25 februari wordt de derde editie van de Hondenwandeling georganiseerd, ten voordele van de Noord-Limburgse Dierenvoedselbank. Er kan gewandeld worden tussen 12.00 uur en 17.00 uur en er is zowel een korte (3,5 km) als een lange (7,5 km) wandelroute voorzien. Deelname kost €6 per persoon en kinderen tot 8 jaar mogen gratis deelnemen. Er is een goodiebag voorzien voor alle deelnemers (zolang de voorraad strekt) en iedere deelnemer krijgt een gratis consumptiebonnetje.  

Dit jaar heeft vzw Dierenvoedselbank Noord-Limburg, behalve de hondenwandeling, nog tal van andere activiteiten voorzien.  Zo is er een BBQ met o.a. heerlijke souvlaki’s en worden er warme en koude dranken geschonken zoals choco, koffie, jenevers en frisdranken. Verder is er een quiz met een prijsvraag, kan er deelgenomen worden aan een tombola en is er de mogelijkheid om een leuke foto te laten maken van jou en je hond(en). Er kunnen mooie prijzen gewonnen worden zoals waardebonnen te besteden bij diverse restaurants: ’t Ketelke in Lozen, Het Eeuwig Lempke in Opitter en Brasserie De Eik in Bree. Of wat dacht je van een waardebon te besteden bij tattoostudio Phantom Ink of Jurassic Ink? Verder zitten er in de prijzenpot ook tal van dierenaccessoires zoals hondenkussens en vele andere handige spullen voor je geliefde viervoeter en nog vele meer. 

De derde editie van de Hondenwandeling wordt georganiseerd aan de Reppelerweg 7 in Bree (Gerdingen). Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via tel. 0032 495 161064 of kijk op www.dierenvoedselbank-noordlimburg.be