Kus meNU: gemeente en Peltse horeca willen samen stelletjes verwennen met Valentijn

PELT – Wie bij een aantal horecazaken in Pelt een Kus meNU- arrangement boekt in de periode rond Valentijn, kan een ‘winkelhierbon’ ter waarde van 100 euro winnen. Er worden er 15 uitgereikt. Met deze actie wil de Peltse horeca in samenwerking met de gemeente en de Verenigde Handelaars Pelt koppeltjes verwennen én tegelijk de eigen horeca in de kijker zetten.

Pelt beschikt over uitstekende eetzaken en restaurants. Een aantal staan zelfs hoog aangeschreven in de gids van Gault&Millau. Dus waarom de mensen niet stimuleren om met Valentijn lekker in de eigen gemeente uit te gaan eten, zo dachten ze bij de Verenigde Handelaars Pelt en het gemeentebestuur. Elf Peltse zaken reageerden op het initiatief en bieden tussen vrijdag 9 en zondag 18 februari een speciaal Kus meNU arrangement aan. 

Wie dit arrangement neemt, kan een winkelhierbon ter waarde van 100 euro winnen. Er worden zo liefst 15 bonnen uitgereikt. Deelnemen kan door – uiteraard – het arrangement te bestellen bij een deelnemende zaak en daar terplekke een formuliertje in te vullen. De deelnemende horecazaken verzamelen alle ingevulde formulieren en op 26 februari zullen daaruit 15 winnaars getrokken worden. 

Informatie over de deelnemende horecazaken en hun arrangement vind je op www.gemeentepelt.be/kusmenu