​​Veel nieuwigheden bij Sportivo Cranendonck 

CRANENDONCK – Het team van Sportivo Cranendonck heeft niet stilgezeten de afgelopen periode. Vorig jaar nog werd de sportschool uitgerust met nieuwe fitnessapparaten, spinningfietsen en cardiotoestellen van het merk Technogym. Ook nieuw is het BioCircuit, waar je een makkelijke workout kan doen in slechts 30 minuten en met tot maar liefst 30% meer resultaten! En wie sport bij Sportivo kan nog steeds rekenen op de 24/7 formule, persoonlijke begeleiding en uiteraard de gekende gezelligheid. 

Met de komst van de nieuwe apparatuur van Technogym heeft Sportivo een flinke upgrade gekregen. Eigenaar Albert Roosenboom legt uit: “De nieuwe toestellen zijn voorzien van alle gemakken en moderne functies om nog beter te sporten. Een groot voordeel is dat de toestellen gemakkelijk in gebruik zijn en alle belangrijke zaken per sporter registreren. Niet enkel trainingen in de sportschool worden bijgehouden, ook de trainingen die je vanuit thuis doet, zoals een wandeling of fietstocht, tellen mee. Dit zorgt ervoor dat je jouw vooruitgang op de voet kan volgen. Ook trainers kunnen aan de hand van deze info zien waar nog extra begeleiding voorzien kan worden.” De toestellen van Technogym zijn uitgerust met eindeloze trainingsprogramma’s. Iedereen kan eenvoudig het persoonlijk trainingsschema invoeren en alle trainingen worden onmiddellijk opgeslagen in de bijbehorende app. “Belangrijk om te melden is dat er op deze nieuwe toestellen ook gewoon gesport kan worden, zonder te linken aan de app,” aldus Albert. 

Albert vervolgt: “Wie komt sporten bij Sportivo start met een intake gesprek. We maken kennis met elkaar en met de sportschool. Dan volgt een complete lichaamsanalyse waarop we jouw persoonlijk trainingsprogramma baseren. Er kan ingestapt worden in een 12 weken programma. Samen met een vaste coach worden de gewenste resultaten behaald en wordt er een trainingsritme opgebouwd, zodat je ook na deze 12 weken dit ritme kan vasthouden. Daarna kan je blijven rekenen op professionele begeleiding en worden er vaste contactmomenten gepland waarin je trainingsprogramma eventueel bijgestuurd kan worden.” 

Ook nieuw bij Sportivo is het BioCircuit, een laagdrempelige manier om succesvol je doelen te behalen. Of je nu wilt afvallen, kracht of conditie wilt opbouwen: dankzij BioCircuit worden deze doelen behaald. Bovendien is deze training geschikt voor verschillende doelgroepen, en in te stellen voor verschillende trainingsprogramma’s. Het BioCircuit is erg gemakkelijk in gebruik. Bij een eerste sessie wordt alles samen met een van de professionele begeleiders ingesteld, volledig op jouw maat en doelstellingen. Daarna weet het apparaat precies welke oefeningen gedaan moeten worden en op welke weerstand je traint. Alle oefeningen en je vooruitgang worden opgeslagen, zodat je zelf maar ook je begeleider alles gemakkelijk kan opvolgen. Deze workout is trouwens prima te combineren met een van de vele groepslessen of fitness-sessie. 

Het BioCircuit biedt een volledige workout. Gedurende 30 minuten worden er 2 rondjes op het circuit voldaan. Albert: “Ik krijg veel positieve reacties van onze leden. Ze vinden het een leuke manier om te sporten en gemakkelijk in gebruik. In het BioCircuit is ook een spelelement verwerkt, waardoor de tijd letterlijk voorbij vliegt.” Inloggen op het BioCircuit gebeurt met een horloge dat voorzien is van jouw gegevens zodat het programma meteen weet wat er moet gebeuren!”  Wie lid is van Sportivo kan gratis gebruikmaken van het BioCircuit, enkel het horloge (polsbandje) dient aangekocht te worden. Er worden dus geen extra abonnementskosten aangerekend. Wie van start gaat met BioCircuit stapt in een begeleidingstraject van 12 weken met een vaste coach. Er wordt een uitgebreide intake gedaan waarin alle metingen worden uitgevoerd die nodig zijn om het circuit in te stellen op jouw maat. 

“We blijven bij Sportivo de focus leggen op persoonlijk contact en persoonlijke begeleiding,” vertelt Albert verder. “Sportivo heeft een ruim aanbod met voor ieder wat wils, jong en oud en uiteraard blijven we 24/7 geopend voor onze leden.”  Kijk zeker op www.sportivo-cranendonck.nl voor een overzicht van de mogelijkheden of loop eens binnen in de sportschool aan de Sportlaan 1 in Budel en laat je informeren! 

Sportivo, Sportlaan 1 in Budel
Tel. 0031 495 494141
Mail: cranendoncksportivo@gmail.com