IBO De Pagadder zoekt enthousiaste jobstudenten

HAMONT-ACHEL –  Ben je student en werk je graag met kinderen? Om de buitenschoolse opvang tijdens de paasvakantie te versterken, is IBO De Pagadder op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Wil jij van 2 tot en met 12 april gedurende één of twee weken een handje toesteken? Solliciteer dan snel!

Om in aanmerking te komen voor een studentenjob bij IBO De Pagadder dien je minstens 18 jaar te zijn en over een diploma middelbaar onderwijs in een sociale richting of een pedagogisch diploma te beschikken. Je kandidaat stellen kan tot uiterlijk zondag 3 maart 2024. Solliciteren doe je met een kopie van je diploma en online via www.hamont-achel.be/jobstudentenpasen.  

Selectieprocedure
Het aantal jobstudenten dat zich kandidaat stelt is soms groter dan de vraag. Bij het toekennen van de contracten hanteert het stadsbestuur daarom het principe van een loting. Wie nog geen vakantiewerk bij stad Hamont-Achel heeft gedaan, krijgt daarbij voorrang.