Seniorenvereniging Budel-Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Dinsdagavond 30 januari was de jaarvergadering van de Seniorenvereniging Budel-Dorplein. De opkomst was weer goed. De avond begon met een lekkere broodmaaltijd.  De voorzitter opende de vergadering, waarna de secretaris en penningmeester hun jaarverslag deden. Nadat de voorzitter de vergadering gesloten had, kregen alle aanwezige leden een bewaarboekje voor 2024 uitgereikt. Bij de leden die niet aanwezig waren, zal dit boekje thuisbezorgd worden. De Seniorenvereniging wil via HAC Weekblad alle adverteerders bedanken, die het uitbrengen van dit boekje mogelijk hebben gemaakt! Na de vergadering werd er gezellig geborreld.  Iedere derde woensdag van de maand zou er gefietst worden. Nu blijkt dit in het najaar/de winter niet altijd haalbaar te zijn. Vandaar dat er besloten is in deze periode van het jaar te wandelen. De eerste wandeling is 21 februari aanstaande. Vertrek vanaf De Schakel in Dorplein om stipt 13.00 uur. De volgende activiteit is op woensdag 28 februari. Er is dan een buffet bij Chinees restaurant Tong Ah in Budel gepland. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen. 

Bent u 55+? Wilt u meer weten over deze vereniging en de activiteiten? Of wilt u een keer één van onze activiteiten bijwonen? Neem dan contact op met ons secretariaat: seniorenverenigingbd@hotmail.com