Zorgzame buurten op toer met dc De Kring: soeppraat in de straat

HAMONT-ACHEL –  In februari en maart gaat Zorgzame Buurten opnieuw op toer. Dit keer slaan ze de handen in elkaar met dienstencentrum De Kring. Samen organiseren ze Soeppraat in de Straat waarbij ze in de vier kerkdorpen de buurt uitnodigen voor een gezellige samenkomst met een lekker kommetje soep. 

Ontmoeting staat centraal binnen het project Zorgzame Buurten. Daarom zorgen onze Zorgzame Buurtmedewerkers er maar al te graag voor dat er volop ontmoet kan worden. Samen met dienstencentrum De Kring brengen ze in februari en maart een bezoekje aan elk kerkdorp. Om ontmoeting te creëren en te stimuleren, maar ook om noden te bevragen, signalen op te pikken en eventueel een link met burenhulp te leggen.

Kom jij na het werk of na de school samen met je kroost mee buurten en genieten van een kommetje soep? Kom dan zeker langs op een van onderstaande momenten: 

Dinsdag 13 februari van 15.00 tot 18.00 uur in Hamont-Centrum: grasplein naast Time Out;

Dinsdag 27 februari van 15.00 tot 18.00 uur in Achel-Centrum: grasplein ter hoogte van Bandel 14;

Dinsdag 12 maart van 15.00 tot 18.00 uur in Hamont-Lo: grasplein ter hoogte van Ambachtstraat 31;

Dinsdag 26 maart van 15.00 tot 18.00 uur in Achel-Statie: parking of afdak Schutterij St. Anna, Klein Eind. 

Soeppraat in de Straat is gratis. Inschrijven is niet nodig. Tip: breng zelf een soepkom en stoel mee.

Opgelet: de samenkomsten van Hamont-Centrum, Achel-Centrum en Hamont-Lo gaan niet door bij slecht weer. De bijeenkomst in Achel-Statie wel, maar verhuist dan naar het afdak van het lokaal van de Schutterij.