Brabantse Kampioenschappen Indoor KNHS pony’s

REGIO –  Op vrijdag 2 februari en zaterdag 3 februari hebben drie van de ruiters van ponyclub De Kroenekranen zeer succesvol meegestreden op het Brabantse Kampioenschappen te Schijndel. Op vrijdag kwam Moenza Schepers met haar pony Beukenoord’s Ariana aan start in de klasse DE/ M1. Helaas heeft ze zich niet fijn kunnen voorbereiden vanwege een blessure van de pony en op de dag zelf had Moenza een flinke griep te pakken. Desondanks is ze toch aan de start verschenen en heeft ze een nette 12de plaats weten te behalen.

Zaterdag was het eerst de beurt voor Charlie Bijnen en haar pony Flip van Horse Trust. Zij verschenen in klasse C/L1. Ze hebben samen een nette foutloze proef neergezet en dat resulteerde in een mooie 3e plek. Daarna mocht Rena van Lent met haar pony Madams Marcus aan de start verschijnen in de klasse DE/B. Ook zij reed een mooie en foutloze proef waardoor ook zij een prachtige 3de plek wist te behalen.

Via HAC Weekblad willen wij namens het bestuur en de leden van PSV De Kroenekranen de dames van harte feliciteren met het behalen van deze mooie resultaten. Nu nog even nagenieten en dan gaan we weer volop aan het trainen voor het nieuwe outdoor seizoen.

Op 13 en 14 april gaan wij een mooie selectiewedstrijd organiseren voor zowel paarden als pony’s bij ons op het veld aan De Branten te Soerendonk. Iedereen is dan van harte welkom om te komen kijken en onze ruiters aan te moedigen.