Concert ‘Transparanties’ in Weert

WEERT – Ontdek op 18 februari om 15.00 uur is in de monumentale Paterskerk (aan de  Biest 43) te Weert de unieke muzikaal-visuele voorstelling ‘Transparanties – in het licht van Vermeer en Velazquez’, een eerbetoon aan Vermeer op zijn 350e sterfdag (in 2025). Laat je meevoeren door de magische samensmelting van tekenkunst en muziek, geïnspireerd door de meesterwerken van Vermeer en zijn Spaanse tijdgenoot Velazquez. De voorstelling begint met twee lege canvassen die tot leven komen onder de vrije streken van tekenaar Gerard de Bruyne, begeleid door de intieme klanken van aria’s van de Nederlandse Constantijn Huygens en de passievolle muziek van Spaanse componisten. De toegang voor dit try-out concert is gratis. Na afloop is er een collecte. Meer info: www.la-primavera.nl en info@la-primavera.nl