Doe mee met Tour Elentrik! 

HAMONT-ACHEL – Wees eerlijk: elektriciteitskasten in het straatbeeld ogen niet bepaald fraai. Met Tour Elentrik wil het stadsbestuur daar iets aan doen. Samen met lokale kunstenaars en creatieve inwoners tovert men een aantal elektriciteitskasten op grondgebied Hamont-Achel om tot prachtige kunstwerken.

De saaie, grijze elektriciteitskasten transformeren tot pareltjes in het straatbeeld, dat is het doel van Tour Elentrik. Met dit street art graffitiproject van Treepack wil het stadsbestuur de oude en vuile nutskasten opwaarderen en het straatbeeld opfleuren waardoor het er aangenamer vertoeven wordt voor wandelaars, fietsers en toeristen.

Toon jouw artistiek talent! 
Om de elektriciteitskasten in een nieuw jasje te steken, is het stadsbestuur op zoek naar lokale creatievelingen. Heb jij passie voor kunst, tekenen of schilderen? Iedereen met aanleg voor creativiteit is welkom. Veel goesting, maar weinig of geen ervaring? In het voorjaar voorziet het stadsbestuur een workshop waarin de basistechnieken worden uitgelegd. 

Klinkt dit als iets voor jou? Dien je kandidatuur uiterlijk 3 maart in op www.hamont-achel.be/tour-elentrik