Gouden bruiloft Paul en Marijke 

PELT – 50 jaar geleden stapten Paul Paredis (72) en Marijke Swinnen (71) in het huwelijksbootje en dus vierden ze dit weekend hun gouden bruiloft. Paul was jarenlang onderhoudsmechanieker bij Frankenglas in Hamont-Achel, terwijl Marijke eerst Handwerkwinkel Marijke en later frituur Timino in Neerpelt uitbaatte. Ondertussen hebben ze 2 zonen en 2 kleinkinderen. Paul en Marijke zijn ook al vele jaren echte carnavalisten: Paul was Prins Carnaval in 2004-2005 en Marijke was de eerste Prinses in Neerpelt in 2006-2007. Tijdens het voorbije carnavalsweekend gaven ze een jubileumfeest in de Kentings, samen met familie, vrienden, de Gezellen van Taxandria, en waarbij ook de burgemeester en enkele schepenen hen kwamen feliciteren namens het gemeentebestuur. Proficiat!