Moeke is 100 jaar

PELT – Maria Philomena Peeters werd geboren op 13 februari 1924 te Grote-Brogel. Ze trouwde met Vaesen Jozef, die jammer genoeg overleden is in september 1999. Samen hadden ze 8 kinderen, 19 kleinkinderen en 19 achterkleinkinderen. Na het overlijden van pa bleef moeke nog alleen wonen en kreeg ze veel bezoek van haar kinderen en kleinkinderen. Tot op heden woont ze nog in het ouderlijk huis met steun en hulp van al haar kinderen. Moeke is nog helder van geest, en houdt nog van een praatje over de goeie oude tijd, oude spreuken en liedjes van vroeger. We horen haar graag vertellen, haar geloof is haar heilig, waar ze veel kracht uithaalt. ’s Avonds drinkt moeke nog graag een borreltje porto of advocaat. Moeke is moedig, liefdevol en bezorgd elke dag, maar zeker in deze periode is ze vooral dankbaar. Elke dag horen we haar zeggen: bedankt voor alles. Dankjewel!!

Van harte gefeliciteerd, moeke! 

Namens de familie