Pro6 Zwerfvuilprikactie vanaf Carpoolplaats Maarheeze 

MAARHEEZE – Zaterdag 17 februari gaan vrijwilligers voor de 50e keer(!) op pad met Pro6 om zwerfvuil te verzamelen. Ze starten om 11.00 uur vanaf de carpoolplaats aan de Kleine Bruggen, net naast de A2 in Maarheeze. Vandaar uit gaan ze proberen de omgeving zwerfvuilvrij te maken. De vrijwilligers komen om 12.30 uur weer bij het startpunt en verzamelen al het gevonden materiaal. Dat wordt vervolgens afgevoerd naar de milieustraat. Omdat het een gouden jubileum betreft, trakteert Pro6 op koffie, thee en iets lekkers na afloop. Ze hopen dan ook op een goede opkomst! Vorige keer hebben ze vanaf het AZC terrein de looppaden richting Budel en Maarheeze opgeschoond en hebben met 9 personen 9 zakken zwerfafval verzameld. Ze hadden daarbij extra hulp vanuit het AZC van 7 personen, waarvoor extra dank!  Heb je zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt de organisatie voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad! Je kunt je van tevoren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, maar dat is niet verplicht hoor. We hopen je zaterdag te zien. Alvast bij voorbaat dank voor de medewerking!