Vrijwilligersfeestje in Palethe

PELT – CC Palethe zou Palethe niet zijn als ze niet konden rekenen op zo’n grote groep van 40 vrijwilligers. Voor de diverse taken zoals ticketcontrole, barbediening, klaarzetten en opruimen (hang)tafeltjes in de foyer na een voorstelling en hulp bij de vestiaire. De gehele werking van cc Palethe zou zonder deze mensen gewoon onmogelijk zijn. Onder de vrijwilligers zitten zowel jonge als wat oudere mensen maar allemaal helpen ze enthousiast om cc Palethe draaiende te houden. Dat mag dan ook wel eens een keertje per jaar beloond of gewaardeerd worden door middel van een vrijwilligers feestje met de nodige hapjes en drankjes. Pizza stond dit jaar op het menu en er is goed van gesmuld net zoals een gezellige quiz om de avond gezellig te vullen. Meer moet dat niet zijn…

Foto Albert Loos