Kienavond De And’re Wijze 

BUDEL-SCHOOT – Pak je kienstiften maar weer uit de kast, want de jaarlijkse kienavond van de ouderraad van basisschool De And’re Wijze vindt plaats op vrijdag 1 maart in de Reinder in Budel-Schoot. De prijzenpot is goed gevuld, met onder andere leuke prijzen van ondernemers uit Cranendonck en omstreken, boodschappenpakketten, een fotoshoot, een sportclinic, vrijkaartjes voor uitjes en een fantastische hoofdprijs met goed uitzicht! 

De kienavond is voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er een speciale gratis kinderronde, met gegarandeerd een leuke prijs. Ook vindt er tijdens de avond een loterij plaats. 

Er zijn verschillende kaarten te koop; een halve kaart voor €5,- of volle kaarten vanaf €10,- 
Betalen kan contant of per pin. Om 18.30 uur gaat de zaal open en om 19.00 uur beginnen we met kienen. Met de opbrengst kunnen wij activiteiten organiseren voor de leerlingen van basisschool De And’re Wijze. Zorg dat je erbij bent en ga met leuke prijzen naar huis!  

Wij bedanken alvast alle sponsoren die ons geholpen hebben met deze mooie prijzen en hiermee bijdragen deze kienavond tot een groot succes te gaan maken!