Zwartedoosconcert in Dommelhof

PELT – Op zaterdag 24 februari om 20.30u komt Wouter Vandenabeele  (violist), Tom Theuns (gitarist) en Bao Sissoko (West-Afrikaanse harp) naar Dommelhof met hun concert “Chansons pour les oiseaux qui ne savent pas voler”(voor de vogels die niet kunnen vliegen).

Door Ben Ieven

Het trio balanceert tussen vernieuwing en traditie. Hun album werd genomineerd voor de derde editie van de Flanders Folk Awards in de categorie beste album. Liederen zonder woorden, dromerige composities van Wouter Vandenabeele. Dit alles vermengd met dromerige mazurka’s, Bretoense gavottes, Afrikaanse reelse, balkan grooves, evocaties over de Etna tot uitbundige improvisaties. De Zwartedoos organiseert dit concert in samenwerking met Palethe en Dommelhof. Voor tickets kan u terecht bij CC Palethe, Jeugdlaan 2, 3900 Pelt. Reserveren kan telefonisch via 011/94 94 95 of online via www.palethe.be.

Foto Wouter Vandenabeele