Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor deze twee katten. ROZ schrijft:

Voor week 7 is konijn Lloyd dier van de week. Hij is gevonden in Waalre op de tennisbaan. 

Lloyd is een energieke en zelfverzekerde Lotharinger rammelaar.

Deze knappe man laat zich oppakken, en aaien, en vindt alles eigenlijk wel best.

Als Lloyd er geen zin meer in heeft, loopt hij weg en gaat hij weer verder met ontdekken.

Lloyd is een zelfstandig konijn die zelf beslist wanneer hij wel of niet iets wil. Lloyd voelt zich het meest op zijn gemak als je hem dan ook even weg laat lopen. Hij komt vanzelf wel weer terug voor een aaitje of aandacht.

Hij wil graag alles zien en besnuffelen, maar is zeker niet bang om daarna ook weer gezellig bij je te komen zitten. Hij schrikt dan ook niet van beweging of toenadering.

Lloyd heeft veel energie, maar als hij zich op zijn gemak voelt kan hij ook goed tot rust komen en gaat dan lekker languit liggen. Hij klimt, rent en springt en is overal voor in.

Hij heeft geen problemen met oppakken en aaien en een brokje gaat er ook zeker goed in; die neemt hij gewoon uit je hand. Een gezin met kinderen zou voor Lloyd dan ook geen probleem zijn.

Een plek met veel ruimte en verrijking zou voor Lloyd ideaal zijn, hij moet lekker kunnen ontdekken! Met een lief en energiek vriendinnetje erbij is voor hem het plaatje compleet.

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147.
Of kijk op https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-Lloyd/