Koeltechnisch bedrijf Airflow  B.V. 

BUDEL – Airflow in Budel is gespecialiseerd in maatwerk als het gaat over koelen en vriezen. Zo bieden ze airco systemen, koelmachines,… zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij dit familiebedrijf  staat de klant voorop. Ze bieden een compleet pakket, zo wordt alles van A tot Z voor u geregeld. Gaande van het produceren van de koeltechniek, de installatie ervan, het onderhoud en de service zowel voor, tijdens als na de aankoop. 

Airflow biedt diverse producten aan, steeds met het oog op energiezuinigheid, efficiëntie en uiteraard volledig op maat zodat u of uw bedrijf verzekerd is van het beste product dat volledig past bij uw wensen. Bovendien bieden ze een 24 uur-service waardoor u altijd terecht kan bij een eventuele storing of probleem. Het bedrijf is STEK-erkend, hiermee toont Airflow aan dat ze voorop lopen in de koude sector op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Nieuwbouw, verbouwing of een bestaande woning? Met Airflow kunt u alle kanten op.

Slapen in een drukkend warme slaapkamer? Thuis werken in een benauwde ruimte? Het hoeft niet meer dankzij de stille en energiezuinige mogelijkheden die dit bedrijf biedt. 

Bij de aanschaf van een airconditioning voor zakelijk gebruik is het goed te weten dat deze vaak het hele jaar in gebruik is. Een energiezuinig systeem is dan zeker geen overbodige luxe. Ook voor bijverwarming of zelfs hoofdverwarming kan airconditioning een interessante oplossing zijn. 

Dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide aanbod. Voor meer info kijk zeker eens op www.airflow.nl of bel naar 0031 495 493212.  Mailen kan ook naar info@airflow.nlHet team van Airflow geeft u graag een woordje uitleg en bovendien is het geen probleem om vrijblijvend een prijsofferte op maat te maken. Airflow is gelegen aan de  Randweg Zuid 23A te Budel. Bezoek ook zeker eens de website of de Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!