Praatje over subsidie voor energie besparen 

REGIO – Huiseigenaren kunnen geld verdienen door zich vooraf te verdiepen in de subsidiemogelijkheden voor het verduurzamen van hun woning. Op spouwmuur-, dak- en vloerisolatie, warmtepompen en zonneboilers kan tot 30% subsidie worden gekregen.  Dat geldt overigens ook voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s). Ook voor verhuurders bestaat er een subsidieregeling. Op donderdagavond 29 februari informeert Frans van Tuel, projectleider van Warm Wonen in Weert, je graag over de voorwaarden en hoe je een subsidieaanvraag het beste kunt voorbereiden. Het gratis te bezoeken praatje begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Aanmelden via www.warmwoneninweert.nl

De praatjes worden georganiseerd door Warm Warmen in Weert. In Warm Wonen in Weert werken samen WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg.