Willie Wartaal in Cinema Walburg 

HAMONT-ACHEL – Op zaterdag 2 maart komt Willie Wartaal naar Cinema Walburg met de voorstelling ‘Moederdag’. ‘Moederdag’ is de eerste solo theatershow van de succesvolle rapper, dj, presentator, acteur, producer en songwriter. Er zijn nog kaarten beschikbaar! 

Willie Wartaal stond in 2005 in één keer stevig op de muziekkaart van Nederland, toen hij met De Jeugd van Tegenwoordig de succesvolle debuutsingle ‘Watskeburt?!’ uitbracht.

De daaropvolgende jaren heeft hij zowel solo als met ‘De Jeugd’ meerdere succesvolle singles en albums gereleased, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De laatste tour van De Jeugd eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion te Amsterdam. Vergezeld door 23.000 fans, die luidkeels meezongen op hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’.

Na zeventien jaar lang popzalen uitverkocht te hebben, festivals en clubs plat te hebben gespeeld, duikt Willie voor het eerst solo het theater in. ‘Moederdag’ is een programma vol grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, muziek, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

“Een avond in het hoofd van Willie Wartaal, wie wil dat nou niet?”, aldus de veelzijdige artiest zelf.  De voorstelling start om 20.30 uur. Cinema Walburg is gelegen aan de Kerkstraat 28 in Hamont. Tickets zijn nog verkrijgbaar via http://tinyurl.com/WillieWartaal of aan de kassa op de avond zelf.