FC Cranendonck pakt punt in allerlaatste minuut

CRANENDONCK – Op een zacht, hobbelig en moeilijk bespeelbaar veld pakte FC Cranendonck een dik verdiend punt. In een gelijkopgaande wedstrijd zagen de toeschouwers twee hard strijdende teams elkaar weinig toegeven. Het spel ging vanaf het begin constant op en neer. Het was DVS dat na 14 minuten spelen de eerste kans kreeg,
Maar doelman Tom van Happen kon goed ingrijpen. Ondanks enkele kleine kansjes aan FC Cranendonck zijde was het DVS dat de score deed openbreken. Een hoge voorzet werd slecht weggewerkt en in de scrimmage die volgde was een DVS voet genoeg om de bal in het doel te werken, 0-1. Veel balverlies aan beide zijde, veroorzaakt door een moeilijk bespeelbaar veld was er oorzaak van dat het een rommelige wedstrijd was. Net voor rust viel de 2de goal voor DVS. Een aanval over links werd laag voorgegeven waarna de DVS spits de bal tot doelpunt promoveerde. Een buitenspel luchtje werd eerst door de scheidsrechter gehonoreerd, maar na lang nadenken van de scheidsrechter werd het doelpunt uiteindelijk toch goedgekeurd en de 0-2 was daar. Na de pauze pakte FC Cranendonck het iets energieker aan en pakte hiermee een licht overwicht. Al na 5 minuten resulteerde dit in de aansluitings treffer. Het was Mees Vermeulen die na een corner de trekker overhaalde en de 1-2 kon scoren. Halverwege de tweede helft kwam FC Cranendonck nog een keer goed weg, maar hierna was het FC Cranendonck dat volop op jacht ging naar de gelijkmaker. Hierbij werd eerst een doelpunt voor buitenspel afgekeurd, maar in de allerlaatste minuut kreeg FC Cranendonck loon naar werken. Een afgeslagen corner kwam bij Nory Saanen terecht, waarna Nory met een wonderschone trap de bal
in de kruising plaatste, 2-2. Vrij snel hierna blies de scheidsrechter het allerlaatste
fluitsignaal en kwam er een terecht gelijkspel op het scorebord.

Foto Hennie Roosen