vv Maarheeze blijft thuis ongeslagen

MAARHEEZE – vv Maarheeze heeft met 3-1 gewonnen van Neerkandia. De heenwedstrijd ging nog met 3-0 verloren. Jordy van Zon kreeg deze zondag een defensieve taak opgedragen. Neerkandia heeft met Luuk Seykens en Marijn Van Heugten twee behendige spelers in het elftal staan.VVMaarheeze ging voortvarend van start. Al in de eerste minuut werd het 1-0 door Joost Claassen, die in een scrimmage de bal in het doel schoot. VV Maarheeze ging opzoek naar meer. Na 10 min. Kwam Neerkandia steeds beter in de wedstrijd , en drukte Maarheeze steeds verder in de verdediging. Neerkandia kon de bal veel beter in de ploeg houden dan Maarheeze , echter tot gevaar kwam het nog niet. Alleen in de 44min. Kon een speler van Neerkandia oprukken naar het doel van Maarheeze , echter zijn schot ging meters over het doel. Zodoende ging de rust met een 1-0 voorsprong voor VV Maarheeze in. De tweede helft begon zoals de eerste helft in de 47min. Kreeg Maarheeze een vrije trap, die door Ralf van Beek werd genomen , de bal belandde tussen verdediging en keeper, zodat Remy Verhoeven ongehinderd de 2-0 kon inkoppen. Neerkandia bleef druk zetten, dit resulteerde in een vrije trap in 58min. Die werd genomen door Marijn van Heugten. De bal ging via de muur in het doel, zodat Jarno Nijssen kansloos was 2-1. Daarna had Maarheeze geluk dat een kopbal van Luuk Seykens binnenkant paal terug het veld in kwam. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Maarheeze voorin meer ruimte. In 89 min. werd Ralf van Beek aangespeeld, hij speelde zich knap vrij , en met een mooi schot liet hij de keeper kansloos . Eindstand 3-1. Volgende week zondag 3 maart speelt VV Maarheeze uit tegen titelkandidaat RKSVO uit Ospel.