WTC Allemaal op de fiets Lille

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Op zondag 3 maart wil WTC ‘Allemaal op de fiets’ de leden en geïnteresseerden informeren over het nieuwe fietsseizoen dat zich aandient. De info-ochtend begint om 10.00 uur in De Bosuil. Daar krijgen alle belangstellenden alle uitleg over het 49e seizoen. Aan bod komen onder meer de zondagse en woensdagritten, de 3- en 4-daagse uitstappen naar onder meer Papendal, de 33ste Beliën Bikes Carwash Club Fietstocht, de 6e Retrotochten en het clubfeest. Naast de wielertoeristengroep telt de club ook een groep elektrische fietsers. Deze laatste groep maakt ook elke zondag hun tochtje. Kom je oor gerust eens te luisteren leggen. De koffie en taart staan klaar. Kan je op 3 maart niet, geen nood op zondag 10 maart start het fietsseizoen om 9 uur op het Dorpsplein van Sint Huibrechts-Lille voor beide groepen. Alle info over de WielerToeristenClub staat ook op: wtcallemaalopdefiets.be

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto Wielertoeristen laatste rit en E-groep