Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer

Wist je dat erg veel huishoudens in Nederland moeite hebben om financieel rond te komen? En, wist je dat dat te vaak niet nodig is? Er zijn heel veel regelingen en toeslagen waar je gebruik van kunt maken. Maar dat is direct ook het probleem: het is veel en het is ingewikkeld geworden. Want wie heeft waar recht op en hoe vraag je dat aan? 

En dat geldt niet alleen voor toeslagen en regelingen: ook bij het afsluiten van een zorgverzekeringspakket, het energiecontract en het invullen van de belastingaangifte zien we vaak kansen. 

Misschien heb je ook recht op bepaalde bijdragen of toeslagen. Of kun je overstappen naar een meer passende verzekering. Wij wijzen je graag de weg en helpen je direct bij het aanvragen of overstappen. Wist je dat huishoudens na het adviesgesprek gemiddeld € 600 per jaar besparen? Maar misschien wel nog belangrijker: dat je weer rust en overzicht krijgt omdat de financiën op orde zijn.

Wat geldt voor jou?
Als je in Cranendonck woont kun je gratis en vrijblijvend gebruik maken van De VoorzieningenWijzer. De adviseur die bij jou thuiskomt kijkt samen met je of je in aanmerking komt voor de gemeentelijke regelingen, rijkstoeslagen, of jouw zorgverzekeringspakket het meest passend is en of je recht hebt op teruggave vanuit de inkomstenbelasting. Alleen bij jouw akkoord zal de adviseur het geadviseerde ook daadwerkelijk meteen in werking brengen. Het is ook mogelijk dat de afspraak plaatsvindt op kantoor bij Cordaad Welzijn in De Borgh, de keuze is daarin aan jou.

Het adviesgesprek is gratis en vertrouwelijk. De adviseur deelt jouw gegevens niet met de gemeente. Wat geldt voor jou? Vraag ook een gratis adviesgesprek via www.ditgeldtvoormij.nl/cranendonck 

Informatieplein in de bibliotheek
Voor meer informatie kun je ook binnenlopen iedere donderdagmiddag in de bibliotheek in Budel tussen 13.30u en 15.30u bij het Informatieplein. Een medewerker van Cordaad Welzijn kan je dan hier meer over vertellen en ook over de andere mogelijkheden die Cordaad Welzijn biedt bij dit soort vragen.