Thomas Smith in Lexke Theatercafé

BUDEL – Lexke Theatercafé in Budel presenteert, in samenwerking met Theater
De Borgh,  de voorstelling “Rebel” van Thomas Smith. Na een succesvol optreden een paar jaar geleden verwelkomen wij opnieuw  Thomas Smith in Lexke Theatercafé.

Voor Thomas is het glashelder: hij is zelf verantwoordelijk voor de misère in zijn leven 

(en misschien ook wel een beetje van die van anderen). Een bevrijdend inzicht.  Als 100 jaar tegen een poort duwen, om plots te ontdekken dat je moet trekken. Hoog tijd om zijn innerlijk kind niet langer te verstoppen. In deze show bespreekt Smith vakantieruzies, woke-cultuur, zeilboten en koppeltherapie. De eerlijkheid van deze comedian lijkt hard, maar maak je geen zorgen: hij laat de zaal bijna altijd netjes achter. “Wat doe ik zelf om de wereld te verbeteren? Het is geen bijster originele vraag, en comedians zijn wel eens geneigd om ze te beantwoorden met cynisme.” Maar Thomas Smith meent wat hij zegt en geeft er tegelijk een grappige, zelfrelativerende draai aan. 

Laat u verrassen door Thomas Smith op 16 maart 2024. De voorstelling start om 20.30 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur. De kaarten zijn te bestellen via www.deborghbudel.nl