Altijd kwaliteitsproducten op voorraad bij Q8 tankstation Beliën

HAMONT-ACHEL – Bij Carrosserie Beliën kunt u tanken bij het Q8 tankstation, maar ook voor alle schadegevallen aan personenwagens of kleine bedrijfs- en bestelvoertuigen is iedereen hier aan het juiste adres. “Met Q8 hebben we een sterke partner, die niet enkel kwaliteitsproducten garandeert maar ook heel wat voordelen biedt aan onze klanten,” aldus zaakvoerster Wendy Beliën. “Bovendien blijft onze toelevering van producten gegarandeerd en kunnen klanten natuurlijk blijven genieten van de vaste kortingen.” 

Voor schade, klein of groot, particulier of verzekeringsmaatschappij, en van welk merk dan ook: iedereen is bij Carrosserie Beliën welkom. U kan beschikken over een gratis vervangwagen tijdens de herstelling. Het wagenpark werd onlangs flink uitgebreid waardoor ze nu 9 vervangwagens ter beschikking hebben, waaronder ook enkelen met een automatische transmissie. Carrosserie Beliën regelt als erkend hersteller al uw autoschade via de verzekering. U kan ook voor een correcte prijs terecht met schade die uit de eigen portemonnee betaald moet worden! Zij zoeken samen met u naar de beste oplossing! Ze garanderen u dat de herstelling van elk voertuig hersteld wordt volgens de normen van de fabrikant. Het voertuig wordt achteraf gereinigd en krijgt nog een grondige eindcontrole vooraleer zij het voertuig terug afleveren. Ook kan u terecht voor het vervangen of herstellen van uw autoruiten (vraag vrijblijvend uw offerte, dit is een tip!). De bumper- en koplampherstellingen zijn tevens nieuwe technieken die Carrosserie Beliën ook onder de knie heeft. Last but not least: U geniet garantie op alle werken die zijn uitgevoerd. “We gaan steeds op zoek naar de beste oplossingen voor de klant. We voeren herstellingen altijd budgetgericht uit en we bekijken de mogelijkheden die we hebben met bijvoorbeeld tweedehands onderdelen,” legt Wendy uit. 

Q8 staat bekend om zijn kwaliteitsproducten. Wendy geeft graag een woordje uitleg over de producten en welke voordelen dit biedt: “Door gebruik te maken van de brandstoffen van Q8 haal je veel meer kilometers uit je tank, waardoor je uiteindelijk veel voordeliger kan rijden. Bovendien zijn deze producten veel beter voor uw voertuig, waardoor die waarschijnlijk ook heel wat jaartjes langer meegaat. Een andere belangrijke troef is dat wij een standvastig tarief aan kunnen bieden en dus geen abnormale prijsschommelingen hebben. Klanten die in deze tijden voordelig komen tanken bij ons, raad ik aan om het aantal gereden kilometers per tank eens in de gaten te houden, want dan zien ze met eigen ogen dat ze met onze producten veel voordelig rijden en dus onmiddellijk extra voordeel meepikken!” 

Het Q8 tankstation van Beliën is uitgerust met verschillende brandstofpompen waardoor de wachttijden beperkt worden. Daarnaast is er een shop waar je terecht kan voor een drankje of een hapje, en is er een gezellig koffiehoekje. En iedereen die tankt bij Carrosserie Beliën kan meteen enkele extraatjes meepikken. Zo wordt indien nodig het oliepeil gecheckt, de bandenspanning gecontroleerd of een lampje vervangen. 

Service en kwaliteit gaan hier hand in hand. En ook duurzaamheid wordt hoog in het vaandel gedragen. Zo investeerde het bedrijf in de plaatsing van zonnepanelen en is er een publieke laadpaal van Smappee voor elektrische wagens op de site aanwezig. 

Carrosserie Beliën is aangesloten bij Acoat Selected, ABS Belgium, Febelcar, en draagt ook het keurmerk van Eurogarant, die jaarlijks een audit doen van het bedrijf. Hierbij worden alle aspecten gecontroleerd, van klantentevredenheid tot uitrusting.  Dit alles om u en uw wagen de beste zorgen te kunnen bieden. Carrosserie Beliën is te vinden aan de Bosstraat 169 in Hamont. Voor meer info kan iedereen mailen naar info@carrosseriebelien.be, bellen naar 0032 11 445974 of kijk op www.carrosseriebelien.be

sdr