Jongleur Wes Peden in CC Pelt met ‘Rollercoaster’ 

PELT – Op zaterdag 9 maart komt jongleur Wes Peden naar CC Palethe in Pelt met de voorstelling ‘Rollercoaster’. ‘Rollercoaster’ is een ware achtbaan. In deze knallende soloshow neemt jongleur Wes Peden je mee in zijn neon-kleurige wereld. Omringd door enorme opblaas vormen, bewapend met lange buizen en aangedreven door pompende electrobeats jongleert hij erop los als een ware rockster en probeert hij de balans te vinden tussen wat veilig aanvoelt en grensverleggende durf. Moeilijker en unieker jongleer werk ga je dit jaar niet zien!

Wes Peden voert originele trucs op die geïnspireerd zijn door achtbanen. En dat is eigenlijk best logisch. Net als bij achtbanen draait het als jongleur om zwaartekracht, momentum en ingewikkelde paden. De voorstelling start om 19.00 uur in CC Palethe, Jeugdlaan 2 in Pelt. Meer weten of tickets? Kijk op www.palethe.be 

Fotocredit Fahimeh Hekmatandisch