Zadenbib Noord-Limburg: klaar voor nieuwe zaaiseizoen

REGIO – De lente is in aantocht, en dat betekent dat het tijd is om te beginnen met zaaien! De Zadenbib Noord-Limburg staat klaar om je hiermee te helpen. De rekjes van de bib zijn gevuld met een grote diversiteit aan zaden van bloemen, groenten, kruiden en sierplanten. Kom langs, bekijk de collectie en laat je inspireren! Kom gerust langs in één van de deelnemende bibliotheken in Hamont-Achel, Pelt, Lommel, Peer, Bocholt of Eksel. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om zaden te ontlenen. De zakjes kan je gratis meenemen.

Heb je nog zaden over van vorig jaar? Dan kan je deze deponeren in de bibliotheken, wij zorgen dan voor de verdeling. Vermeld wel duidelijk de inhoud! Neem ook maar eens een kijkje op onze website www.zadenbibnoordlimburg.be waar u heel wat tips en info vindt.

Het NoordLimburgse zadenbibteam.