De bib on tour: te voet onze mobiliteit onder de loep

HAMONT-ACHEL –  Op zondagochtend 17 maart kan je samen met mobiliteitsexpert Kris Peeters op pad gaan door Hamont. Als naamgenoot van een politicus, laat hij zich ook weleens “de andere Kris Peeters” noemen. Tijdens deze wandeling neemt Kris de mobiliteit in Hamont onder de loep en laat hij je je eigen omgeving met andere ogen zien.

Dag na dag na dag groeit het bewustzijn dat de manier waarop we vandaag onze mobiliteit organiseren tot veel problemen leidt. Meer en meer steden en gemeenten, maar ook andere overheden, bedrijven en tal van organisaties zijn op zoek naar een ommekeer. 

Bib Hamont is het startpunt voor een wandeling door Hamont. Kris Peeters maakt je stapsgewijs vertrouwd met de wisselwerking tussen mobiliteit en stedenbouw, tussen verkeer en architectuur, tussen mensen en infrastructuur. Na de wandeling zal wat alledaags is nooit nog vanzelfsprekend zijn.

De bib neemt voor alle stappers een warm drankje en een koffiekoek mee in de rugzak. 

Wil jij graag wandelen met een mobiliteitsexpert door Hamont? Dat kan! Schrijf je in via https://aha.hamont-achel.be.