Kompassen voor vrijetijdsbeleving

HAMONT-ACHEL – Begin maart zit er voor alle Hamont-Achelse kinderen en jongeren van 3 tot en met 18 jaar een leuk presentje in de brievenbus. De stad verdeelt namelijk weer meer dan 2.000 kompassen. Het kompasboekje bestaat uit 15 bonnen met een waarde van 1 euro per bon. Deze waardebonnen kunnen gebruikt worden als zakgeld voor een heleboel leuke activiteiten. 

Met deze kompassen wil de stad kinderen en jongeren nog meer aanzetten om zich te begeven in het rijke vrijetijdsleven in Hamont-Achel. De kompassen kan je besteden aan jeugd-, sport-, en cultuuractiviteiten georganiseerd door het UiTpunt maar ook activiteiten van speelpleinwerkingen, filmvoorstellingen in het kader van cinemaatjes en lidgeld voor jeugd-, sport-, en cultuurverenigingen. De bonnen kan je tegelijkertijd of verdeeld over verschillende activiteiten indienen.

De kompassen – gekregen in 2024 – kan je tot en met 30 september 2025 besteden. Let wel: de bonnen kan je niet ruilen, je kan er geen consumptie mee krijgen en indien je betaalt met een kompas, heb je geen recht op wisselgeld. De kompassen van 2023 kan je nog tot 30 september 2024 inleveren. Wie zijn kompassen wil inwisselen bij een vereniging of sport die niet in Hamont-Achel aangeboden wordt, neemt best contact op met het UiTpunt.

Meer weten over de Kompassen? Neem een kijkje op www.hamont-achel.be/kompas.