Praatje Thuis slim energie besparen

REGIO – Met kleine maatregelen en gedrag kun je jouw energierekening verlagen en je woongenot verhogen. In de gemeente Weert helpen energiefixers je daar graag bij. Tijdens het informatieve praatje op donderdag 7 maart vertelt coördinator Joost Bakhuis van de gemeente Weert over wat je zelf in huis kunt doen en hoe een energiefxer je daarbij kan helpen. Denk aan het indraaien van ledlampen en aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie. De gebruikte materialen en werkzaamheden zijn gratis als je aan de voorwaarden van de actie voldoet. Deze vind je op Weert.nl/energiefixer. Het praatje begint om 19.30 uur in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Aanmelden via www.warmwoneninweert.nl. Deelname is gratis.

De gratis praatjes worden georganiseerd door Warm Wonen in Weert. WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg werken samen in het project Warm Wonen in Weert.