K. Lindelhoeve verslaat Kadijk SK in derby

PELT – De derby tussen Kadijk en Lindelhoeven werd bijgewoond door bijna duizend toeschouwers. In het mooie stadion van The Blue Eagles zorgden de supporters (en vuurwerk) voor een prima wedstrijdsfeer! Er werd op de kunstgrasmat veel strijd geleverd. Op 1-0 op een kwart van de wedstrijd werd het 1-0 door Steffe Creyns. Even later maakte Jonas Meeus gelijk, maar nog voor de rust zorgde Noah van Kemenade voor de 2-1. Meteen na rust zorgde Kevin Wielockx voor de gelijkmaker. Lindelhoeven was de betere in de tweede helft en kwam in de 77e minuut op 2-3 door Mathias Vaesen. Nog geen twee minuten later was het opnieuw prijs voor Jonas Meeus, hij besliste de derby in het voordeel van Lindelhoeven dat daarmee een stapje dichter bij de titel is gekomen.  Lindel heeft nu een voorsprong van 3 punten met nog 5 wedstrijden op het programma. Het doelsaldo met de nummer 2 (KAdijk) is bijna hetzelfde. 

Foto Albert Loos