Boek van de Maand 

REGIO – Vanaf deze week presenteert Bruna in samenwerking met HAC Weekblad elke maand een “Boek van de maand”. Welke romantisch, geschiedkundig, fictie of non-fictie boek zetten we in de kijker? Je leest het elke eerste week van de maand en we voegen er een kleine samenvatting bij voor de geïnteresseerde lezers. Laten jullie ons weten of het boek in de smaak viel?

Deze maand het boek ‘De Spionne’ van Tess Gerrits. In het kleine kustplaatsje Purity in Maine wonen een aantal gepensioneerde CIA agenten. Ze komen geregeld bij elkaar en noemen zich de Martiniclub. Ook voormalig spionne Maggie Bird is na een dramatisch verlopen missie neergestreken in het dorpje. Tot iemand van de Agency hulp vraagt bij het opsporen van de vermiste agente Diana. Maggie weigert, maar het is al snel duidelijk dat de Agency geen nee accepteert. Ze zal moeten zien te achterhalen wie haar probeert te vermoorden, anders heeft ze nooit meer rust.  Het boek is o.a. te koop bij Bruna Budel, Markt 9 in Budel.