Dames FC Cranendonck lijdt onnodig puntverlies

CRANENDONCK – Zondagochtend 3 maart speelde FC Cranendonck onder een prachtige ochtendzon thuis tegen FCV-Venlo. De eerste helft begon Cranendonck sterk. Er werd veel op de helft van Venlo gespeeld, wat resulteerde in een aantal kansen voor Maud en Simone. De dames beloonden zichzelf niet, ondanks dat dat zeker verdiend was. Helaas moest Joke vanwege hoofdletsel het veld al na 30 minuten verlaten. In het tweede deel van de eerste helft kwam Venlo steeds meer op, maar de dames van FC Cranendonck gaven weinig kansen weg. De ruststand bleef hierdoor 0-0. 

De tweede helft was het erg zoeken voor de dames van FC Cranendonck. Venlo kwam steeds vaker in de aanval, maar creëerde weinig grote kansen. Anniek, die tijdelijk op het middenveld speelde, waagde nog een poging op doel met een knap afstandsschot. De keeper van Venlo was echter zeer alert en tikte de bal met een knappe redding over het net. Kort hierna gaf Cranendonck dan toch de winst uit handen. In de 80e minuut viel het doelpunt voor Venlo na een voorzet over links die vlak voor doel werd binnengetikt. Cranendonck bleef hard werken en zoeken naar de verdiende gelijkmaker maar helaas bleef deze uit en werd 0-1 de eindstand. Het vergeten te scoren in de eerste helft is de dames deze zondag fataal geworden en hiermee worden 3 punten jammerlijk weggegeven.

Zondag spelen de dames uit tegen VV Baarlo, de nummer twee van de competitie. Dit belooft een pittige wedstrijd te worden.