Nieuw boek Ludo Driesen ‘De Sinterklaasmoord’

PELT – Ludo Driesen is klinisch kinder- en jeugdpsycholoog. Hij was tot maart 2017 verbonden aan het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Campus Noord-Limburg te Overpelt van het Limburgs Initiatief voor Therapie en integrale Personenzorg – GROEP LITP. Hij is voorts auteur van diverse artikelen en boeken over thema’s uit de geestelijke gezondheidszorg en de opvoeding. Na zijn pensionering in 2017 schrijft hij jeugdmisdaadboeken en gedichten. Zo bracht hij o.a. al de boekenserie ‘Het Kraaiennest’, ‘Kinderspel’ en ‘De Bomaanslag’ uit. Met ‘De Sinterklaasmoord’ brengt Ludo het vierde deel in deze reeks uit.  Het verhaal: in de kerk van Kleine-Brogel wordt het eeuwenoude Sinterklaasbeeld gestolen en de koster vermoord. Een koster is verantwoordelijk voor de voorbereiding van de plechtigheden in de kerk en het onderhoud van het kerkgebouw. Joerie, Jochem en Iezabel willen deze roofmoord ophelderen. Er zijn verdachten genoeg. Wie is die geheimzinnige man met de zwarte hoed en de rode sjaal? Heeft Jef, de voorzitter van de fanfare en kenner van het beeld, er iets mee te maken? Of die nieuwkomer Mon met zijn luidruchtige motorclub? Of de nerveuze pastoor? Heeft de ontvoering van Lode, de leider van het jeugdatelier ‘De Kraaiennest’, iets met deze roofmoord te maken? En wie is die man met zijn grote speelschulden? Raadsels genoeg, maar als de roofmoordenaar na een ingewikkelde en gevaarlijke zoektocht gevonden wordt is iedereen geschokt…

Het boek kan besteld worden bij Uitgeverij Het Punt of via Ludo zelf door te mailen naar ludodriesen@yahoo.com