Startvergadering WTC Allemaal op de Fiets

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Afgelopen zondag kregen de leden van wtc Allemaal op de Fiets Lille alle info over het nieuwe fietsseizoen dat zicht aandient. Dit wordt alweer het vijfde seizoen onder de vleugels van de clubsponsors: Vanbuel zinkwerken, Carwash club en ATS sanitair en groene energie oplossingen. Het programma staat weer bol van activiteiten: 3- en 4 daagse fietstuitstappen, 33 zondagsritten, de woensdagriten, dagtrips,  de 33 ste Beliën Bikes – Carwash Club-fietstochten, de 6 Retrotochten, enzovoorts. Met deze informatie op zak staan de verschillende groepen wielertoeristen en Elektrische fietsers al te popelen om het 49ste seizoen te starten. Zondag 10 maart is het zover… dan vertrekken de groepen om 9 uur op het Dorpsplein van St. Huibrechts-Lille. Heb je zin om je fysiek wat te verbeteren? Kom gerust eens meefietsen. De hele maand maart starten de toerfietsers nog om 9 uur.

Meer info over de werking van de wielertoeristen, kijk op www.wtcallemaalopdefiets.be 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA