Erik Scherder’s jeugdvoorstelling ‘Professor S.’ naar Theater de Borgh 

BUDEL – Simie, de assistent van de Grote Professor S., reist door het land en geeft een wervelende les over het brein. En op woensdagmiddag 13 maart vanaf 14.30 brengt hij een bezoek aan Theater de Borgh! Hij vertelt over zenuwen, verbindingen, bewegen, eten en geheugenverlies. Maar zijn praatje raakt in de war wanneer hij voortdurend wordt onderbroken door zijn oma’s telefoontjes. En dan raakt hij ook nog oma kwijt! ‘Professor S.’ is een verbluffend realistische, muzikale en humoristische voorstelling over het brein.  

Geïnspireerd door de kinderboekenserie van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek, maakt deze voorstelling het gedachtegoed van Scherder toegankelijk voor kinderen. Gespeeld door Theatergroep Klein Amsterdam. Kaartjes voor deze bijzondere voorstelling kosten slechts 7,50 euro en zijn te koop via www.theaterdeborgh.nl of aan de balie van MFC de Borgh. 

Budel De Borgh Klein Amsterdam Producties – Professor S