Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor Rosie-Bella. ROZ schrijft: “Rosie-Bella is een kruising tussen een Duitse en Hollandse herder. Rosie-Bella is met pijn in het hart door haar baasje afgestaan omdat ze haar niet de tijd en aandacht kon geven die ze nodig heeft.  Ze was vooral in het begin heel erg gespannen, gelukkig heeft ze daar, met veel oefenen, eerst met onze getrainde vaste medewerkers, om haar vertrouwen te winnen en later ook door een select groepje vrijwilligers, flinke stappen in gemaakt.  Gelukkig ontspant ze zich steeds meer en kan ze ook genieten van een lange wandeling of een speelsessie op één van onze speelvelden. 

Ze reageert goed op clickertraining en voor een worstje doet ze veel! Rosie-Bella is een hond met veel energie, ze heeft het nodig om haar hersens te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld behendigheid, speuren of detectiewerk zou ze geweldig vinden. Ook lange wandelingen lekker in de buitenlucht, heeft Rosie nodig. We zoeken dus een baasje die tijd, ruimte en mogelijkheid heeft om dit soort dingen samen met Rosie te ondernemen. Voor alle honden geldt dat ze tijd nodig hebben om een band met je op te bouwen, dat geldt nóg meer voor Rosie-Bella, dus we vragen daarom ook aan de potentiële adoptant om meerdere malen langs te komen voor een wandeling. Heb jij de toewijding en tijd die Rosie-Bella nodig heeft, dan is ze een geweldig maatje voor het leven.

Meer weten? Kijk op https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-rosie-bella/