First dates@Noorderhart 

PELT – Wil jij weten waarom Noorderhart jouw ideale match kan zijn? Sla dan een praatje met onze diensthoofden en collega’s op de jobbeurs op vrijdag 15 maart. Zij kennen als geen ander de troeven van deze organisatie. Bovendien kan je genieten van een hapje en tapje in het jobcafé. Zorgkundigen zijn welkom om 16.00 uur (einde: 17.00 uur). Verpleegkundigen & technologen medische beeldvorming zijn welkom om 18.00 uur (einde: 19.00 uur)of om 19.00 uur (einde: 20.00 uur).  Past dit tijdstip niet voor je? Neem dan zeker contact met ons op via solliciteren@noorderhart.be. 

Is it a YES? Dan kan je op de jobdate met onze personeelsdienst in gesprek gaan om jouw rooskleurige toekomst bij Noorderhart te bespreken. Zij vertellen jou graag over de praktische kant (verloning, arbeidsvoorwaarden,…) van het verhaal. Indien je interesse hebt, ontvang je die avond nog een uitnodiging voor een persoonlijk sollicitatiegesprek. Wie weet is het een “match made in heaven” en is jouw toekomst bij Noorderhart binnenkort beklonken! Meer info: www.noorderhart.be/nl/first-dates