Lachen maar weer! Brabaret deel 3 in Cantinetheater

BUDEL-DORPLEIN – Deel 1 was top, deel 2 ging hier dik overheen, maar deel 3 is 1+2 samen!
Brabaret = Tonpraters / Stand-up comedy / Beatboxen / Komiek Klassiek / Dialect / Muziek / Feest / Beste Publiek / Alles kan, als het maar lachen is. Geloof maar dat het wederom een supervette avond wordt. Maar liefst zes grappenmakers zullen je op hun eigen manier amuseren. Net als de amusementsgroep die de avond afsluit op muzikale wijze: A3 Compen (NL) de grootste zeveraar van Cranendonck. Loek Marneffe (NL) Finalist HacCulCup 2023 Rik Bosmans (BE) Winnaar HacCulCup 2023 Freddy Van Den Elzen (NL) Beste type-spelende tonprater Arie Koomen (NL) Bekend van TV: Arie & Sylvester / De Lama’s Joep De Wildt (NL) winnaar zilveren narrenkap 2020 Applaus (NL) fris, pikant en kleurrijk amusement van deze tijd! Brabaret deel 3 vindt plaats in het Cantinetheater te Budel-Dorplein op zaterdag 16 maart om 20.00 uur. Het is raadzaam om snel te bestellen, want de kaartjes vliegen de deur uit. Wil jij deel uitmaken van het beste publiek te wereld? Kom dan! Jij hoort erbij! Het Cantinetheater in Budel-Dorplein is waarschijnlijk het beste bewaarde geheime pareltje op cultuurgebied. Dit is knus in het kwadraat! Hier is maar één woord van toepassing: Meemaken! Wil je buikpijn? Dan krijg je buikpijn! (van het lachen natuurlijk).