Volle zaal bij ouder-kindtoernooi BC Maarheeze

MAARHEEZE – Iets later dan gewoonlijk werd afgelopen vrijdag het ouder-kind toernooi georganiseerd door Badminton Club Maarheeze. Hierbij spelen onze jeugdspelers met een ouder, broer of zus tegen de andere jeugdspelers met hun familielid. De opzet is een rommelpot ofwel willekeurig wedstrijdjes door elkaar. In een volle zaal van Smeltkroes Maarheeze was het fanatisme van de gezichten af te lezen. Onder toezicht van hun ouders wilden de jeugdspelers zich natuurlijk van hun beste kant laten zien. Na een gezellig avondje shuttle-meppen gingen de prijzen naar Julia Meeuwissen (groep 1) en Samarth Agrawal (groep 2). Nadien werd er afgesloten met een drankje aan de bar. Het eerste recreantenteam is verdienstelijk bezig aan de competitie. Doordat er voldoende spelers zijn in dit team, kan er regelmatig gewisseld worden van opstelling. Linda, Chantal, Ruben, Huub en later Brian als invaller voor uitvaller Huub (blessure) wonnen vrijdag 23 februari in de Smeltkroes de thuiswedstrijd tegen FST 3 (Waalwijk) met 5-3. FST staat in de ranglijst bovenaan, Maarheeze is tot nu toe het enige team dat van FST 3 wist te winnen. Bij de uitwedstrijd 1 maart tegen Oosterhout verliep het Linda, Chantal, Martijn en Bart duidelijk minder goed. De sterke nummer 3 van de ranglijst versloeg Maarheeze met 1-7. Ondanks deze uitslag staat Maarheeze nog 2e op de ranglijst van 7 teams, nipt voor Oosterhout en met iets minder dan een halve competitie te gaan. BCM speelt woensdag- en vrijdagavond in de Smeltkroes (20.30-22.30 uur), jeugd op vrijdag van 18.30-20.45 uur. Je kunt recreatief spelen of in competitieverband, tevens kan er training gevolgd worden. Wil je de badmintonsport eens proberen? Kom dan kosteloos een maand op proef

meespelen. Voor informatie neem je contact op met Chantal Moors (0031 6-39413336) of kijk op www.bcmaarheeze.nl.