Informatiebijeenkomst ‘Leven met een stoma’ in SJG Weert

WEERT – Een stoma. Voor de een is het een zegen na soms langdurige medische problemen, voor de ander is het echt even slikken en is de acceptatie veel lastiger. Of u nog een stoma moet krijgen, er net een hebt of al jaren stomadrager bent, soms kunt u tegen uitdagingen aanlopen die u niet makkelijk deelt met uw naasten of zorgverlener.

Op donderdagavond 28 maart organiseert SJG Weert een informatiebijeenkomst voor stomadragers. Tijdens onze bijeenkomst voor dragers van een colo-, ileo- of urostoma krijgt u medische en praktische informatie over leven met een stoma. Juist die zaken die moeilijk bespreekbaar zijn komen aan bod. Er is aandacht voor het dagelijks leven met een stoma, voeding, relaties en intimiteit. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en het delen van eigen ervaringen met andere stomadragers.

Naast een programma met sprekers is er een informatiemarkt met verschillende aanbieders van diensten en producten voor stomadragers. Deze informatiemarkt sluit om 21:00 uur. 

De bijeenkomst is van 19:00-20:30 uur in het restaurant van SJG Weert. Inlopen kan vanaf 18:30 uur. Inschrijven is gratis, via de Agenda op www.sjgweert.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het programma.