Kennismakingsavond tafeltennis bij Budilia

BUDEL – Op vrijdag 15 maart biedt Tafeltennisvereniging Budilia jou een unieke kans om eens kennis te komen maken met de tafeltennissport. Vanaf half 8 staan trainers en vrijwilligers klaar om je te begeleiden en je de eerste beginselen van deze sport bij te brengen. Alles is gratis. Waarom is tafeltennissen zo leuk? Het is verrassend eenvoudig, laagdrempelig  en iedereen kan al snel een leuk partijtje spelen omdat je snel vooruit gaat. Er is een laag risico op blessures, het is voor alle leeftijden en elk sportniveau en daarbij ook nog eens goed voor je gezondheid. Het verhoogt je concentratie en alertheid, verbetert reflexen en is goed als hersen-sport. Bovendien ontwikkel je je oog/hand coördinatie en je evenwicht en spieren. De sport is goedkoop en je hoeft geen dure sportkleding aan te schaffen. Je kunt recreatief en/of competitief spelen. En onderschat het sociale element niet. Gezelligheid staat voorop. Zou je lid willen worden dan kun je een maandje gratis proberen en krijg je een batje van de club. Dus ik zou zeggen: loop eens binnen de 15de en speel een potje mee! Je vindt onze tafeltennisclub in MFC de Borgh, Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 te Budel. Voor meer info kun je altijd kijken op onze website (www.budilia.nl) of bellen met Kitty Arets (0031 6-30447705) / Anita Klooster (0031 6-20398909).