Ledûb Dames 2 onderuit tegen VCPSV dames 1

BUDEL – Afgelopen weekend namen de dames 1 van Ledûb Volleybal het op tegen VCPSV dames 1. Sanne Gerads zorgde voor het volgende verslag: Zaterdag stond er weer een wedstrijd op het programma. Eentje met altijd een extra speciaal randje! Maar daardoor niet minder moeilijk, want Jeroen kent ons door en door. De tactiek en aanwijzingen werden dan ook vanuit beide kanten nadrukkelijk besproken. 

We begonnen de wedstrijd erg chaotisch. We zagen al snel dat het moeilijker werd om te scoren met zo’n groot blok voor ons. Ondanks een goede pass kregen we ons spel niet te pakken. Dit herpakte we gelukkig de 2e set beter. We kregen meer grip op het spel van PSV. Helaas door 2 kritische fouten van de scheidsrechter aan het einde van de set, en het behoud van wisselvallig spel, konden we deze set niet naar ons toe trekken. Dit bleek ook de 3e set hetzelfde geval te zijn. Er werden meer communicatiefouten gemaakt en PSV begon tactischer te spelen waardoor er sneller ballen op de grond vielen. Helaas wisten we ons niet te herpakken en verliezen we met 4-0.

Voor nu staan er nog een aantal wedstrijden op het programma die we nog goed willen afsluiten. Volgende week reizen we af naar het zuiden en spelen we in Urmond tegen ADC dames1!  Bedankt voor de foto’s Jos Meusen! En bedankt Marit voor het meedoen en enthousiasme (en zorgen dat we een wissel hadden) 

Foto Jos Meusen