Makkelijke overwinning voor FC Cranendonck

CRANENDONCK – Afgelopen zondag moest FC Cranendonck thuis aantreden tegen De Weebosch uit Bergeijk. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk wie deze middag de baas was. FC Cranendonck startte vol bravoure en creëerde al na enkele minuten een grote kans, maar deze kon nog niet worden verzilverd. Na 15 minuten was het wel raak.

Tijn Adams werd in het strafschopgebied mooi in de voet aangespeeld, waarna Tyn niet lang na hoefde te denken en de bal keihard in het doel peerde, 1-0. Met goed voetbal en een gezonde werklust werd er constant druk op de Weebosch achterhoede gezet en na 22 minuten was het weer raak. Een afgeslagen voorzet kwam voor de voeten van Nory Saanen, die verwoestend uithaalde en de Weebosch doelman kansloos liet, 2-0. Even later was het weer bijna raak, buiten bereik van de Weebosch doelman belandde de bal tegen de doelpaal, na weer een mooi schot van Nory Saanen. Tot aan de pauze bleef FC Cranendonck goed en gecontroleerd spelen en liet de Weebosch geen enkele kans. Na de pauze werd het spel wat minder en ging FC Cranendonck wat behoudender spelen. Het bleef de controle over de wedstrijd houden en gunde de Weebosch geen enkele kans. Na 72 minuten viel de 3-0 en werd de wedstrijd in het slot gezet. Een overduidelijke handsbal binnen het 16 metergebied werd bestraft met een penalty, die dankbaar door Nory Saanen onhoudbaar werd ingeschoten, 3-0. Hierna speelde FC Cranendonck de wedstrijd rustig naar zijn einde en konden de 3 punten worden bijgeschreven.

Foto Hennie Roosen