Nieuw: Randum Living 

KAULILLE – Kledingzaak Randum heeft een gloednieuwe afdeling geopend in de winkel aan de Steenweg op Kleine Brogel in Kaulille. Want vanaf nu kan iedereen er niet enkel terecht voor betaalbare mode, maar ook voor homedecoratie allerhande! Met ‘Randum Living’ is er nu ook een groot aanbod aan decoratie artikelen, keukengerei, slaapkamerartikelen,… “Een perfecte aanvulling op onze kleding,” vertellen zaakvoerders Sharon en Jordy. “Iedereen kan hier gezellig komen shoppen, of het nu is voor de perfecte outfit of om je interieur op te fleuren: bij Randum hebben we het allemaal in huis!” 

Dat Randum een fijn adresje is om te gaan shoppen weten al velen. Met maar liefst 2000 vierkante meter winkelplezier, scherpe prijzen en een ruime parking voor de deur is Randum al ruim 10 jaar lang een gevestigde waarde in de regio. Met de komst van Randum Living worden zowel bestaande als nieuwe klanten op een nieuwe manier geïnspireerd. Gaande van vazen, decoratieve beeldjes, geurkaarsen tot fotokadertjes, heerlijk zachte fleecedekentjes en kussens. Maar ook diverse badzouten in heerlijke geurtjes en interieur-parfums zijn er te vinden. Voor ieder interieur is er wel wat wils! 

“We hebben ondertussen een mooi gedeelte van onze winkel ingericht voor Randum Living. Maar dit is nog maar het begin, de komende periode breiden we ons aanbod nog flink uit!” aldus Jordy en Sharon. Hou dus zeker de Facebookpagina van Randum in de gaten of kom eens een kijkje nemen in de winkel aan de Steenweg op Kleine Brogel 71C in Kaulille. Randum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en ook op zondag kan je er gezellig gaan shoppen, van 10.00 uur tot 17.00 uur.