Nieuwe look website Sterk Schoot

BUDEL-SCHOOT – Dorpsplatform Sterk Schoot lanceerde onlangs haar nieuwe website. Al lange tijd bestond bij het platform de wens voor een nieuwe look voor de website. De oude was flink verouderd en niet meer up-to-date. Ook het logo van Sterk Schoot is onder handen genomen.

De nieuwe website, te vinden via sterkschoot.nl, is sinds kort in de lucht en is compleet vernieuwd. De website is bedoeld voor alle inwoners van het dorp. 

Op sterkschoot.nl is onder meer nieuws te vinden over kleine en grote projecten in het dorp en de verschillende werkgroepen van het dorpsplatform 

Er staan niet alleen berichten van het platform op de nieuwe website. Ook de meeste verenigingen uit het dorp staan op de website vermeld. Verder is er onder meer een kalender. Hierop staat wat er allemaal in het dorp te doen is.

Niet alleen de website en het logo van Sterk Schoot hebben een nieuwe look gekregen. Dat geldt ook voor het briefpapier en het infoblad, dat voortaan ook digitaal terug te vinden is op de nieuwe website. Ook is er een nieuw e-mailadres: info@sterkschoot.nl.