Rob Schmeits naar Sporting 

PELT – Vanaf volgend seizoen zal Rob Schmeits de kleuren van Sporting Pelt verdedigen. Samen met Seppe Vandenboer zal hij de rechterflank op zeer hoog niveau invullen. Rob (11/6/94) is op 10-jarige leeftijd beginnen handballen bij HV Sittardia. 12 jaar geleden heeft hij zijn eerste wedstrijd gespeeld voor Lions 2 om vervolgens in 2014 de overstap te maken naar de hoofdmacht van Lions. In 10 jaar tijd heeft hij met Lions talrijke prijzen gewonnen (oa BeNeleague kampioen). In 2023 was hij nog deelnemer aan het WK in Polen! Rob Schmeits: “Ik kijk er enorm naar uit om komend seizoen bij Sporting Pelt aan te sluiten en voor meer prijzen te spelen! Ik kijk er ook naar uit om samen met Seppe een mooi duo te vormen en hoop mijn ervaring in te kunnen zetten om Seppe nóg beter te maken. Maar ik ben ook zelf erg ambitieus en hoop met Sporting Pelt de komende jaren succesvol te zijn!”

Sporting Pelt Rob alvast van harte welkom in de Sporting familie en wensen hem en het team veel succes.