Cox Bouwbedrijf stopt na ruim 80 jaar 

STERKSEL – Met spijt delen wij u mede dat Cox Bouwbedrijf B.V. te Sterksel, na ruim 80 jaar van activiteit en dienstverlening, gaat stoppen. Per 1 augustus 2024 gaat het bedrijf definitief sluiten. Na zorgvuldige overweging hebben wij geconcludeerd dat de tijd is aangebroken om deze stap te zetten. Gezien onze leeftijd en het ontbreken van een overnamekandidaat hebben wij besloten om ons bedrijf te beëindigen.

Gedurende vele jaren hebben wij ons ingezet om hoogwaardige bouw- en renovatiewerkzaamheden te leveren aan onze gewaardeerde klanten.

Vanwege de bedrijfsbeëindiging, wordt per 1 augustus ook onze balieverkoop stopgezet. Dit betekent dat wij vanaf heden tot aan de datum van beëindiging alleen nog verkopen wat op voorraad is. Hierna stopt de verkoop definitief. We begrijpen dat dit alles mogelijk impact heeft op uw planning en inkopen. Met onze huidige voorraad kunnen wij u voorlopig nog wel voorzien van materiaal tegen een aantrekkelijke prijs. Indien u verdere vragen heeft met betrekking tot de sluiting van Cox Bouwbedrijf B.V., staan wij tot uw beschikking om deze te beantwoorden. Wij zijn dankbaar voor de vele samenwerkingen, uitdagingen en successen die wij hebben mogen ervaren gedurende ons bestaan. Onze dank gaat dan ook uit naar alle klanten, leveranciers, partners en medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van Cox Bouwbedrijf B.V.

Namens Piet, Jan en Joop Cox